Εξ' αποστάσεως διδασκαλία

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που μας κοινοποιήθηκε το σχολείο θα παραμείνει κλειστό έως και τις 27-11-2020, ημέρα Παρασκευή. Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιείται εξ Αποστάσεως διδασκαλία, σύμφωνα με τις εγκυκλίους που σας αποστείλαμε στα mail σας, καθώς και οι εντολές που θα δοθούν από την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Τη Δευτέρα 16-11-2020 δεν θα πραγματοποιηθεί η εξ Αποστάσεως διδασκαλία από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων, λόγω του ότι θα γίνει η νέα προετοιμασία για τη διαμόρφωση του Ωρολογίου Προγράμματος. Θα ενημερωθείτε για αυτό και από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Το σχολείο μας, όπως γνωρίζετε, έχει αυτή την εμπειρία διδασκαλίας εξ Αποστάσεως, από την στιγμή που δυστυχώς ήταν ήδη κλειστό, ένεκα απόφασης της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω πολλών θετικών διάσπαρτων κρουσμάτων (τριών του προσωπικού μας και 6 έξι μαθητών μας).

Την Τρίτη 17-11-2020, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα πραγματοποιηθεί μετά τις 09.00 διαδικτυακή επαφή  μικρής διάρκειας (30-45λεπτών) των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των τμημάτων με τους μαθητές για να αναφερθούν στην Επέτειο του Πολυτεχνείου. Θα ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων για την ακριβή ώρα.

Είναι ανάγκη για την εξ Αποστάσεως διδασκαλία να μοιραστούν από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς κάποια σχολικά βιβλία. Μπορείτε να ερχόσαστε να τα παραλαμβάνετε από τις αίθουσες των τμημάτων:

Δευτέρα 16-06-2020 από  12.30 έως και 14.30

Τρίτη 17-11-2020 από  08.30 έως και 11.30 

Τετάρτη 18-11-2020 από 08.00 έως και 14.30

Για την παραλαβή των σχολικών βιβλίων θα ενημερωθείτε και από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Την Τετάρτη 18-11-2020, θα ξεκινήσει κανονικά η εξ Αποστάσεως διδασκαλία και η έναρξη εφαρμογής του νέου Ωρολογίου Προγράμματος, για το οποίο θα ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Το σχολείο για το φετινό σχολικό έτος έως τώρα δεν παρέλαβε καμία φορητή συσκευή (tablets ή laptops). Τα πέντε tablets που παραλάβαμε το περσινό σχολικό έτος, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, έχουν δανειστεί ήδη σε μαθητές μας. Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε και τον γονέα του σχολείου μας που μεσολάβησε ώστε να εξοπλιστεί το περσινό σχολικό έτος το εργαστήριο πληροφορικής με κάποιους σε καλή κατάσταση σταθερούς υπολογιστές και οθόνες από το κατάστημα της τράπεζας όπου εργάζεται.

Παρακαλούμε να ενημερωνόσαστε τακτικά από τα mail σας. Πολλές φορές αρκετά από αυτά βρίσκονται στα spam. Αυτό ίσως οφείλεται στη συσκευή και το πρόγραμμα που έχετε στα κινητά και στους Η/Υ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο (τηλέφωνο 2310300714 και στο mail του σχολείου). Επίσης και με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του τμήματος για κάποια απορία με το διαδικτυακό μάθημα.

Το διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας εύχεται σε όλους τους μαθητές/τριες και σε όλους και όλες εσάς υγεία και υπομονή. Θα τα καταφέρουμε.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Additional information