Έλεγχος Προόδου Α΄ Τριμήνου & Χριστουγεννιάτικη εορτή

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, από τις 16:30 έως στις 21:00 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές του σχολείου θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά τραγούδια και θα γίνει το άναμμα του δέντρου. Αναλυτική ανακοίνωση θα δοθεί από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 από τις 13.15΄ έως και 14.00΄ οι γονείς των τάξεων (Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) θα ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους και θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου Α΄ Τριμήνου. Την ίδια ώρα οι γονείς της Α΄ και Β΄ τάξης θα ενημερωθούν προφορικά για την πρόοδο των παιδιών τους. Οι δάσκαλοι ειδικοτήτων Φυσικής Αγωγής θα ενημερώνουν τους γονείς στο ισόγειο (αίθουσα Βιβλιοθήκης), οι δάσκαλοι Πληροφορικής (αίθουσα Πληροφορικής 1ο όροφος) και οι υπόλοιποι δάσκαλοι ειδικοτήτων (Γραφείο Δασκάλων 1ο όροφος).

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά και οι μαθητές θα σχολάσουν στις 13:15΄. Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν το πρωί και το μεσημέρι κανονικά και το Ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει όπως κάθε ημέρα έως τις 16:00 η ώρα.

Την Τετάρτη 08-01-2020 θα ανοίξουν τα σχολεία και θα ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα.

Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Σχολείου σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2020!!!

Additional information